[Report Abuse]
[Login to Blog] kopenaccu's Blog
Laptop Accu voor Asus a32-n61
kopenaccu

Take Me To Post Comment Form

Terug in januari van dit jaar, ASUS aangekondigd dat ze zouden komen op de markt met een nieuwe legt specifiek gericht op onderwijs gerichte klanten. Met Google is gericht op onderwijs in hun Chromebooks als te laat, hoopt met behulp van deze 'Cabrio' in plaats van iPads, ASUS haar marktaandeel met de nieuwste aanbod te vergroten.

Het legt Accu Asus A41-X550E http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html is aangeboden als een robuuste laptop en moeten worden ontworpen om hobbels en stoten van dagelijks gebruik door studenten. Ter versterking van dit, touts het een MIL-STD - 810G-spec bouw, gewaardeerd te beschermen tegen de daling van de schade (van bijna 4 poten) en vocht (morsen tot 60ml). De buitenkant van de laptop wordt beschermd door een rubberen 'bumper' om het te beschermen, evenals over het versterken van de I/O poorten.

Op grond van de Flip-nomenclatuur werkt het in diverse roterende modi. Het gaat hierbij om een standaard laptop (hierboven afgebeeld), een tent, een stand en tablet modi, waardoor het een optie voor een grote verscheidenheid van gebruik van scenario's. Het kenmerkt ook dual camera's, een 5MP achterop en een HD-camera op de voorkant.

De 360-graden alle metalen scharnieren hechten aan het werken bij een native resolutie van 1366 x 768 11,6" touchscreen. Er zijn twee versies van het scherm voor twee verschillende modellen gebruiken: het eerste schermtype gebruikt een niet-schitterende afwerking, terwijl de tweede wordt beschermd door het Corning Gorilla Glass evenals ondersteunende een (optionele) stylus - gebruik van de technologie van Wacom EMR voor schilderen, schetsen en handschrift. Deze versie moet beschikbaar zijn in een paar maanden, en draagt met het een hogere prijs over de anti-glare-model.

De inbegrepen 46Wh batterij wordt gezegd dat het duren tot 12 uren van ononderbroken gebruik, die Accu Asus a41-x550a http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html beweert dat het potentieel de noodzaak voor een vergoeding in het midden van de dag en meer geschikt voor klaslokaal elimineert of situaties te reizen. De eenheid maakt gebruik van Chrome OS (59) om toegang te verlenen tot alle Google tools gemaakt voor het bedrijfsleven en het onderwijs, genaamd de 'G Suite'. Gebruikers krijgt automatische updates, ingebouwde anti-virus vrijwaring, en de veiligheid die wordt geleverd met het gebruik van Google persoonlijke accounts.

ASUS claimt dat het apparaat is ontworpen voor eenvoudig onderhoud: het heeft een modulaire opbouw, waardoor snelle vervanging van belangrijke onderdelen als het toetsenbord, touchpad, batterij, Moederbord, macht jack dochter bestuur en het display. Modulariteit vervangingen kunnen ontlasten het middelen, potentieel lagere totale eigendomskosten in onderhoud.

Hardware verstandig, de Flip C213 maakt gebruik van de Intel Apollo Lake N3350 - een dual-core Atom-klasse CPU met een basis klok van 1.1 GHz kan barsten aan de DRAM capaciteit 2.4 GHz. zit op 4GB, met statische opslag op 32GB eMMC gewaardeerd tot 300 MB/s sequentiële leest en 140 MB/s sequentiële schrijft. Draadloze wordt geleverd door een 802.11AC van 2 x 2 Wi-Fi-kaart met Bluetooth 4.0. Er zijn 2 x USB 3.1 Type-C 1 Gen poorten, 2 x USB 3.1 Type-A poorten, een micro SD-kaartlezer en een 3,5 mm audio combo jack afronding van connectiviteit.

Chromebooks zijn geweldig voor vele scenario's, maar ze schijnen echt voor het onderwijs. Waarom? Nou, ze zijn vaak goedkoop, en beste van alles, ze zijn zeer veilig dankzij de Linux base en beperkende softwareontwerp. Accu Asus a32-n61 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n61.html heeft een nieuwe dergelijke laptop genaamd "Legt Flip C213." De 11,6-inch-notebook is ontworpen om zeer robuuste zodat als het misbruik maakt van een student, het hopelijk moet overleven. ASUS belooft zelfs een indrukwekkende 12 + uren van het batterijleven.

Deze convertible laptop wordt aangedreven door een Intel-processor van 2,4 GHz en beschikt over 4GB van RAM. Dit moet Chrome OS zeer goed uitgevoerd. Naast de traditionele camera aan de bovenkant van het scherm is er een extra camera boven het toetsenbord. Wanneer de laptop is gevouwen tot een tablet, camera die tweede camera van een "achter". Cool, recht?

"Het legt Accu Asus x93s http://www.kopenaccu.com/asus-x93s.html is rigoureus getest om te maskeren van de militaire-grade duurzaamheid, ervoor te zorgen dat het gemakkelijk kan de fysieke stress van gebruik in educatieve omgevingen te weerstaan. De tests omvatten het neerzetten van de laptop van bijna 4 ft. (1,2 m) en de all-metaal 360 °-graden-scharnier onderwerpen aan 40.000 open / en-slot cycli,"zegt ASUS van de laptop van de duurzaamheid.

http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n55.html Asus A32-N55 Accu

Het bedrijf verder deelt, "de robuuste interne constructie wordt gecombineerd met een externe wraparound versterkte rubber 'bumper' te beschermen van het chassis en de I/O poorten voor bescherming tegen kleine stoten en schaafwonden te versterken. De all-metaal 360° scharnieren zijn bedekt met sterke zink-gelegeerd caps. Het lichaam heeft twee speciale grip gebieden strategisch gelegen te verminderen de kans op vallen legt Flip C213 bij de uitoefening van het. Het ergonomische, spill-proof toetsenbord heeft 2.0mm sleutel-reizen om nauwkeuriger te typen en een beter gevoel. Het kan omgaan met de accidentele lozingen van maximaal 2,2 oz (66cc) van vloeistof, studenten en docenten geven extra gemoedsrust."

De ASUS legt Flip C213 wordt geleverd met out-of-the-box ondersteuning voor Google Play store. Met andere woorden, kan het Android apps draaien. Hoewel het is mogelijk dat studenten en docenten van de school kunnen krijgen door met slechts web apps, is het leuk om te weten dat Android ondersteuning kan dienen als een vangnet als een app nodig is. Laten we niet vergeten over games ook!


http://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/potentelaser/2017/07/asus-a32-n55-accu-hoge-kwaliteit/
http://potentelaser.hatenablog.com/entry/2017/07/04/165733


Latest Activity: Jul 15, 2017 at 5:22 AM


Bookmark and Share
Forward This Blog
Print Blog
More Blogs by kopenaccu
Send kopenaccu a Message
Report Abuse


Blog has been viewed (183) times.


Log In to post comments.


 
Powered by
Morris Technology