Brudklänning stilar: hitta en stil som ser bra ut

Take Me To Post Comment Form

Det är svårt för alla brudar att se likadana ut, eftersom det finns så många olika stilar bröllopsklänning för dem att välja mellan. En brudens bröllopsdag ser kommer att skapas genom att plocka ut en brudklänning med både en siluett och urringning som smickrar hennes figur. Bröllopsklänning stilar kommer i ett antal kombinationer av silhuetter matchas med urringning. Detta innebär att en brud med nästan alla typer av kroppsform kommer att kunna hitta en klänning som ser bra ut på henne.

Låt oss börja med att titta på de vanligaste silhuetter. bröllopsklänningar sverige stilar brukar falla i dessa fem kategorier.

A-line klänning även känd som prinsessan klänning, detta är en av de mest populära traditionella stilar bröllopsklänning. Midjan definieras med en monterad livstycket och resten av klänningen flyter ut, oftast till marken. Denna enkla silhuett ser bra ut på nästan alla figurer.

Empire klänning det som definierar ett imperium klänning är dess höga midjan som ligger rätt under bysten. Den nedre halvan av klänningen kan antingen vara a-Line eller något mycket mer monterad. Det rekommenderas för en Petite Brud, eftersom det ger illusionen av en långsträckt kropp eller för en brud som hellre skulle täcka upp än definiera hennes midja.

Balklänning klänning denna typ av traditionella brudklänning har en monterad livstycket och en mycket full kjol som är typiskt golv längd. Brudar med päron formade organ bör välja den här stilen för att definiera midjan och dölja sin kurvigare botten.

Slida klänning denna smala formade klänning kramar och visar upp varje kurva. Det ser bra lång eller kort, och är perfekt för en brud som är väl proportionerad och gillar att visa upp sin feminina figur.

Sjöjungfru klänning denna typ av bröllopsklänning är också smal och form montering, men blossar ut under knäet. Det accentuerar en kvinnas höfter så en brud som väljer denna typ av klänning måste vara mycket bekväm med hennes kurvor.

Nu tittar vi på några av de vanliga urringningar. Bröllopsklänning stilar kan delas upp i följande:

Strap en klassisk urringning för en traditionell brudklänning där remmarna är på plats på vardera sidan av axeln, hålla upp klänningen. Det ser bra ut med nästan alla kroppsform.

Axelbandslös denna typ av klänning utsätter alla axlar och arm utan remmar för att hålla klä upp. Det är en bra titt för män kvinnor och kvinnor med vackra nyckelben eller axlar.

Älskling formen på denna urringning ser ut som toppen av ett hjärta, kan det antingen bäras med eller utan remmar. Det är ett mycket feminint utseende, dra uppmärksamhet till bröstet och förlänger halsen.

Grimma denna typ av urringning har remmar, men istället för att vara på sidorna av axeln, de är insvept och bundna i ryggen. Det är ett utmärkt val för kvinnor med något bredare axlar.

V-hals/störta som namnet antyder, halsen här är formad för att likna bokstaven V, visar lite klyvning i fronten. Kvinnor som inte är rädda för att vara lite avslöjande bör prova denna urringning.


Latest Activity: Apr 16, 2018 at 10:20 AM


Bookmark and Share
Forward This Blog
Print Blog
More Blogs by Ediths
Send Ediths a Message
Report Abuse


Blog has been viewed (60) times.


Log In to post comments.


 
Powered by
Morris Technology